Следвайте Гласове в ТелеграмРусия днес в никакъв случай не гладува. Икономиката

...
Следвайте Гласове в ТелеграмРусия днес в никакъв случай не гладува. Икономиката
Коментари Харесай

Шефът на военното разузнаване на Украйна: Русия може да издържи още много време, икономиката ѝ се оказа силна

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Русия през днешния ден никога не гладува. Икономиката ѝ се оказа по-силна от армията, макар че преди всички смятаха противоположното. Това сподели началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирило Буданов в изявление за Le Monde.

Той предвижда, че „ с този ритъм Руската федерация може да издържи много дълго време “. " Настоящите западни наказания не са задоволителни. Те трябваше да обиден главните браншове на съветската стопанска система: енергетиката, металургията и финансовата система като цяло ", сподели Буданов.

Буданов прикани западните съдружници на Киев да не престават да ѝ дават оръжия, в това число остарели. Украйна се нуждае от повече снаряди и артилерийски системи, в това число остарели, а освен от нови технологии, сподели началникът на украинското разузнаване.

" Имаме потребност от повече снаряди и артилерийски системи. Не става въпрос единствено за съвременни технологии. Ние се интересуваме от всичко, в това число остарели системи, които към този момент не се употребяват. Въпросът за количеството е значим ", уточни Буданов.

Буданов съобщи още, че през 2023 година са осъществени първите украински десанти на територията на краткотрайно окупирания Крим, макар че някои ги смятаха за невъзможни. Според него " това дава вяра, изключително на украинците на полуострова, които живеят под съветска окупация от 10 години и доста от тях към този момент са почнали да се предават ". По думите му това е единствено началото.

Буданов уточни, че счита недостига на бойци в украинската войска за забележителен, само че не и обезпокоителен. Той сподели още, че съветските военнопленници постоянно споделят на украинците, че са считали, че в Украйна водят война против НАТО. Тази неистина е една от най-големите, популяризирани от режима на Путин.

Източници: fakti.bg, themoscowtimes.com

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР